donderdag 12 februari 2015

De DIY-tip van de trend 'Oud=hip'

Een van de trends die wordt voorgedragen in het trendrapport van 2015 van Idee Kids en Idee Fiks is de trend 'oud=hip'. Maar wat kun je hier nu mee doen Idee Kids & Idee Fiks bieden hiervoor DIY tips in het trendrapport 2015. Hieronder een van de DIY tips.

Waar wij het in onze jeugd raar zouden hebben gevonden om ‘kleren van iemand anders’ te dragen, vinden de kinderen van vandaag het de normaalste zaak van de wereld. Recycleren is niet alleen lief voor de portemonnee, maar wakkert ook de creativiteit aan. Van oude spullen uit de kringloopwinkel of van de rommelmarkt kan je met behulp van wat verf, knutselmateriaal of naaigerei vrij snel en gemakkelijk een persoonlijk stuk maken.

Tip: Speelgoed pimpen

Duik samen met je kind in de speelgoedkoffer en bekijk welk speelgoed een nieuw leven zou kunnen gebruiken. De voorbeelden en tips op het internet zijn eindeloos: Keer een knuffelbeer binnenstebuiten en naai hem opnieuw vast. Zo krijg je een nieuwe knuffel! Combineer verschillende speelgoedfiguren tot een nieuwe fantasiefiguur. Maal een mobiel voor je nieuwe broertje of zusje met behulp van oud speelgoed. Voor meer inspiratie check ons Pinterest bord 'van karton tot lampion'.


Voor meer DIY tips lees het trendrapport 2015

Geen opmerkingen:

Een reactie posten